07 august 2009

Barnehagestart

Plutselig har enda ei veke føke avgårde! Mandag begynte Emilie i ny barnehage, berre 3 min. gange frå heimen vår. Siden vi er inne i vår siste ferieveke har ho kunne hatt korte dager der, en mjuk start er ganske ok! Det har gått veldig bra. Ekstra kjekt er det at Noah, gokompisen fra Remvika går på samme avdeling. Dei kjenner kvarandre godt frå før! No skal vi nyte helga før det er "påatogtilatt" på jobb igjen.......... ej måtte oppom og seie hei til Kremmerhusjentene i dag, sakna dei etter 3 veke frå jobb:)

Godhelg-helsing frå

2 kommentarer:

Villa Remvik sa...

Nei, sjå på gulla da!! So søte!! Kjekt at dei trives så godt i barnehagen allereie!! Noah gleda sej til mandag..for då skal han leike med Emilie igjen!!! Ha ei fortreffelig helg der neri Myrabakkjin!!

Tante Mokica sa...

Det va kjekt å sjå at gulljenta he hatt fine daga i ny barnehage! Og så kjekt at det e so kort vei!! Det bli gøy å følge med på bloggen din, Kristine, du e veldi flink å oppdatere med nye bilder og tekst om "dagleglivet" til dåkke i Myrabakken. Mange klemmer fra Søgne!! Det va kjempekoseleg å ha dåkke på besøk!