18 oktober 2009

superhelg

"Morgenstund har gull i munn" jenta i storslag tidlig laurdag morgen:)


Årets siste tørn med hagearbeid.

Greit å ha litt niste på lur...Søndag kveld kom mimmi og besten på visitt.

Langt der framme skimtes Sturla, flott show.
Hilde er storfornøgd:)

Benedikte og May Britt konsentrerer seg om desserten!


Å kor kjekt husfruen har hatt det denne helga her. Laurdag var heile Kremmerhusgjengen på heilaftan i bya, fikk endelig feira at vi vart kåra til årets butikk 2008! Ej er i alle fall kjempestolt av det, og sammen så hadde vi en kjempekveld i lag, ikkje sant May Britt, Hilde, Nadia, Benedikte og Nishani? Kjekt å ha so kjekke arbeidskollegaer! Showet vi var på med Sturla Berg Johansen var veldig bra, og maten på Maki var goooood. Gleder meg til julebordet:)

Laurdag formiddag kosa vi oss heime, rusla oss en tur ut i hagen og naut det fine haustveret. Søndag var ej uforskamma pigg også (hurra) da tok vi turen til Søvika og henta Emilie som var på overnattingsbesøk der. På kvelden kom mimmi og besten på besøk til oss.

Ha ei fin ny veke!

3 kommentarer:

may britt sa...

som oss kosa oss ja!!!ekje værst når man har sånne kjekke tause å ta med på vift:)kosa meg heile kvelden, og mej he no nesten lagt lista til julebordet me no... gleda meg !!

Anonym sa...

Hårre ka kjekt dåkke he hatt d dinna helga da!Gjer sej med en jentetur på byn av og til..gratulere med årets butikk forresten..kjem snart å shoppa litt!!

Villa Remvik sa...

Årre....så kjekt dåkke he hatt det!! Flotte bilde! Gleda oss til Noah og Emilie kan leike ilag igjen snart!! Åsso gle ej mej VANVITTIG til julebutikken kjem!!!