08 november 2009

Prinsesse-dilla......

Her er resultatet når en får velge antrekk sjølv: pysj, fleceoverall, englevinger og krone!


Lita og "stor" prinsesseFekk seg pakke med mamma, prinsesse-dokke....

Kjører selfølgelig prinsessebil.
Freser rund i deilig ull fra Devold

Enda ei veke he føke avgårde. En heidundrandes cupfinalekamp mellom Aafk-Molde gjorde dagen meir spennande en en kunne drøyme om. Ekje ofte ej set i over 4 timer og ser på fotball! Gratulerer Ålesund!!! Tenke det er bra med liv uti bya no i kveld ja:)

Her en kveld fekk ej ei melding med Solfrid som ej gikk på kunstskulen attmed. Ho og kjærasten lager verdens beste eplejuice heime på gården i Sogn, og laurdag tok vi turen til Langevågen på Devoldfabrikken der dei hadde utsalg og kjøpte nokre liter av sorten. Og den e berre kjempegod, heilt naturlig og økologisk, nam nam......Slikt fer du ikkje i butikken altso. Var veldig koselig tur, vart også handla nytt ullsett til prinsessa vår. Som forøvrig he blitt veldig intressert i prinsesser i det siste.Tyyypisk jente! Syng: Emile e ei prinsesse.....mamma e ei prinsesse.....pappa e ei prinsesse....he he he. Ho overrasker stadig med sanger som ho he lært i barnehagen også, so flinke!

Farsdag har det også vore, så til tross for en småsjuke pappa, diska vi opp med god frokost i dag.
Emilie er også litt småforkjøla, fer håpe det ikkje blir nokke meir.
No er dei nye vindua vår like om hjørnet også, skulle komme til Ålesund på fredag, men vi har ikkje hørt nokke enno, så vi venter i spenning på at dei skal komme i hus. Skal ta masse bilder når dei er på plass!

Ei ny og lærerik veke står for tur på jobb. Denne veka skjer det mykje, og meir julevarer er også på vei inn. Gleder meg! Kjem litt bilder med julevarer-inspirasjon også snart. og du, hold auge med posten framover, julekatalogen er på vei til ei postkasse nær deg:)

Ingen kommentarer: