08 mars 2010

Perleblomer


Våren er komt til oss....eller litt vårfølelse i alle fall møtte oss i gangen når vi kom heim på laurdag. Perleblomstrane hadde sprunge ut medan vi har vore en snartur til Tyskland! Feiring av Svein sin 70 årsdag og Hilde sin 40 årsdag tok vi ombord i Color Fantasy. Takk for en trivelig tur! Vi hadde det kjekt alle saman. Og som min farfar so godt seier det; "det gjer seg å skifte proppellvatn av og til:)"

Tilbake til blomstrane: dei synest eg hadde vokst seg so flotte medan vi var på tur, at dei fekk lov å flytte inn på kjøkkenet. So kan dei stå der og gjeipe til all snøen utføre som ikkje vil sleppe taket.... Kom på at eg har no planta løk også av slike blommer, skal tru om dei kjem å helser på til våren?
                                                                          
                                                                 ♥......

2 kommentarer:

Anonym sa...

Skikkli vårstemning med deg!!Kjempefine liftgardine på kjøkkenet..blir inspirert av å sjå bloggen din:-)Kjem en tur på kremmerhuset og shopper litt snart.

Ha ei fin veke!!

Villa Remvik sa...

Tyskland?? Hærlig!!! Du, ikkje dom han derre farfar`n din altså!! kjempefin perleblomster...ej mæ he fått opp augå til dissa!! Snakkast plutdslig da...slit litt med sjukdom for tida, så kjem sterkare tilbake!! Klemklem