21 juni 2010

Med hatten på snei.


Det har vore rolig på bloggen min siste dagane. Grunnen er at eg har vore skikkelig sjuk. Tirsdagsnatta vart eg fullstendig utslått med mageinfluensa. All energi og krefter forsvann, og mageonde, hodepine,kroppsverk og høg feber kom i staden. Men i dag er forma endelig tilbake til normalen. Tok en sykkeltur i skogen  i fineveret før i dag, berre for å kjenne frisk luft og få bruke kroppen litt igjen, hærlig!

Viser litt bilder frå mandag, då vi var ute å trilla i fineveret. Den nye hatten frå London fekk sin første luftetur også:) Lillefrøkena i huset er i alle fall frisk og rask!
Og takk og pris er eg også det no, ei superveke på jobb står for tur, inkludert en dagstur til Trondheim!

 
               Vi skal vere so glade for å kunne vere friske stort sett heile tida. Vart veldig glad då eg fekk en beautiful blogger award frå Fjeldborg også før i veka,takk Ingrid,takk. Skal ta å svare på den i neste innlegg. No tar eg nattlua på og seier natta natta! 


2 kommentarer:

Unknown sa...

Hei! Jeg syns bloggen din var så fin at jeg måtte nevne den i et innlegg jeg skrev i dag:-) Takk for fine bilder, d var en nydelig "sommerfugl i stova" og GODE ØNSKER fra meg til deg også:-)

(Ps! Innlegget kan du lese her)

Anonym sa...

veldi fin hatt emilie hadde fått!!