05 februar 2012

vinter ute..                                                                        ..........
lys inne!

Et kjølig lys inne i dag, blåskjer over det heile.  


Kommoden skal få bli mørk grå er planen, temmelig slitt sånn den står no. Men målingslukt er fy for både små og store, så den skal få stå slik til vi kan hive opp vindua å lufte ut skikkelig uten å fryse i hel. (må bruke oljemåling skal det bli bra) Trur grått og messing blir fint i lag.

Stigen kjøpte eg ferigmalt og fin for litt sidan, og er heilt super til å henge frå seg sengeteppe på. Er ikkje kvar dag en orker å reie opp for å sei det sånn...når eg tenke meg om så har teppet hengt der heilt sidan eg fekk inn stigen:) Snerten og fin ja!


 
                                                                            
 Kristine

6 kommentarer:

Trilltrall Linda sa...

Laget bilde selv, fint :)
Oljemaling er og blir best, synd de fleste produsentene slutter med det nå. Ha en fin uke!

Johanna Stålros sa...

Åhh vilka vackra ord- de skulle jag behöva ha här hemma hos mig....Kram

Regnbuedrops sa...

så stilig!
Herlig inspirasjon til meg =D
Ha en fin kveld

Min lille interiør og hverdags dagbok sa...

Det er Så lekkert hos deg Kristine☺
Hehe måtte flire litt i sta,dreiv å pakket ut en ramme som jeg har kjøpt hos dere, i pakke så var det kommet med et ark fult av strek koder,så vist dere har savnet det så har jeg det ☺ Kan ta det med neste gang jeg skal til byen, hvist dere fortsatt vil ha det ☺
-Beate-

Gode ønsker sa...

Hahaha, fantastisk!Ej må flire sjølv av heile greia. JA vi har savna det og lurt fælt på ken den "heldige" var og så var det havna i akkurat din pose? Utrulig!! Ja då he du ei god anledning til å komme innom oss en dag:)Tjihi:)

الصفوة جروب sa...

شركة امست للتنظيف افضل شركة لتنظيف المنازل والشقق والفللوالبيوت والمجالس والكنب والمفروشات والخزانات بالقطيف والمنطقة الشرقية لديها عمالة مدربة وخصومات هائلة طما توفر خدمات مكافحة الحشرات ورش المبيدات بالقطيف باسعار رخيصة ومناسبة وخصومات هائلة

شركة امست للتنظيف

امست للنظافة القطيف
شركة امست لمكافحة الحشرات
شركة امست لرش المبيدات