03 desember 2009

....jul...jul...:)

Oppstilling på kjøkkenet...Klar for nissefest, SKULLE ha blå kjole ikkje den raude som klødde...


Laging av pizzadeig:)
Her kjem ei lita snarvisning frå dei siste dagane! Jula er på vei inn i huset, ja ej ligg faktisk på etterskudd med julepyntinga i år.....bruker alltid å pynte ferdig til første søndag i advent. Men litt he no komt på plass, og meir skal det bli!!! Emilie har hatt nissefest på bhg, og det ryktes at dei driv å laga julegaver der, so det blir spennande å sjå på julaftan ka ho har laga;) No driv ho og traller rundt på julesanger også, hærlig å høre på! I helga skal ej få ordna med en del julegaver også, veit omtrent ka ej skal kjøpe til alle mann, så det er berre kos! Og jammen kom ikkje julekorta i posten også i dag, rask levering må ej seie, kjem no langveis frå - frå Nederland! So då blir det litt dilling, dalling og stæsjing og vips er dei klar til levering!
Tjoohooo fra Kristine

7 kommentarer:

Anonym sa...

Så stilig at det snør på sida di!

Hilde

Anonym sa...

Kjempeflott pepperkakehus og snøven dalar ned..det e no berre til å komme i julestemning av!!Du e kreativ Kristine og veldig flink!!
God helg fra Engeset

Lise sa...

Helsike, for et fancy pepperkakehus!!!! Vårt sitt eno bære sarv i forhold til dåkka sitt!! Koselig julehus dåkke he!! Tru ej må ta turen neom å kike litt...

Camilla sa...

Guri kor flink du e Kristine!!

nina sa...

hei kristine og takk for koselig besøk av dej i går..måtte berre inn på sida di for å sjå.kjempefint pepperkakehus du har laga...så kretiv og flink du e. kjekt å sjå så mange fine bilder av emilie. klem fra nina som kjem til å ta en titt innom her flere ganger:)

Torill sa...

Flinke du e Krisine.Kjekt å sjå innom bloggen din:)
Hilsen oss på Sundheim (Gryta)

Sassa og famo sa...

Heia alle sammen!!
No har vi kosa oss og sett på dei siste oppdateringane på sida dåkka. Så lurt å legge ut ønskeliste til jul! Men det mangla no litt på den då, dei vaksne har vel også noko som kunne stått der..?
Gler oss til julaftan og tante mokika gler seg til i morgå! :-)