27 desember 2009

Romjulsdager

Dette er ekte juleglede, hærlig gjeng!

Sete still no då Ole-Jakob, skal ta bilde:)
Jada, ventetida kan vere lang av og til....elegant stil!


Stor stas når nissen kom på besøk på Engeset!!!
Må fram og takke nissen også!

...Og etterpå prøve ut leika fra nissen....

Ja, ej måtte ta med et etebilde også, her representert med fam Alvestad.
Oppakkinga i gang julekvelden, Emilie og Pål Marcus.


...godt ut på julekvelden, lykkelig men trøtte!


Bestefedrene fer leike med dokke attmed Emilie:)

I farta nedover Myrabakken
Julekvelden er overstått, jammen går desse dagene fort altso! Vi er veldig veldig glade og fornøgde med feiring og alt som hører med. God mat, åpning av julegaver, besøke familie, ha tid attmed Emilie, slik som i dag; berre vere heime og kose oss i lag. Har fått på plass og montert alle leiker og fine gaver som vi fekk, tusen takk til alle for julegavene:) er ikkje farlig når en får alt en ønsker seg og meire til! Set no her og blogger på den nye pcen ej fekk til jul! Snille Svein Arne, han meinte vel ej trengte min egen no som ej he blitt en racer til å blogge, hi hi....og no fer han ha sin egen i fred også.....! Julestemninga er fortsatt på topp, snøen daler ned, og vi har vore ute å rent på det nye akebrettet Emilie fekk med onkel "Øe" Artig det! I morgen blir det en tur på jobb, og organisere salget som skal starte, fer sjå om ej rekk alt ej he satt meg fore:) Ellers blir det vel nokre rolige dager resten av romjula. Festen vi var på på handelen 1.ste juledag var kjempeartig, huska du forresten dansen vi tok Ann Helen? søstrene sisters i farta- sikkert et syn, he he:)
dagen derpå var meir i den vannrette stillinga....e vist ikkje laga for fest og moro dinna kjellå her, men gøy var det i alle fall,hører med til jula en liten fest også!

Klem Kristine

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja det va sikkert et lovely syn..he he!!Men kjekt va det iallefall!Masse flotte bilde du he tatt..bra du lika å ta bilde så oss he nåkke å vise ungane når dei blir store!!:-)