17 januar 2010

Aketur på en søndagOisann, pass dej for bananskalet no då Tore;)


I dag kom Lise og gjengen og banka på døra, mens vi fortsatt luffa rundt i pysjen og tok livet knakandes med ro. ( kl var blitt halv tolv;) Dei ville ha oss med ut på tur, og vi var ikkje seine om å seie JA, når det attpåtil endelig var plussgrader ute! Etter et raskt klesskifte var vi klare til å bli med! Kjempetrivelig var det, ungane kosa seg på akebretta sine og styra på, ikkje rart dei vart litt trøtte på slutten. Seinare på dagen vart det besøk til Gryta, der var Ann Helen og gjengen også. En fin måte å tilbringe søndagen på!


Tirsdag går turen for min del til Trondheim by, der skal ej på introdag og bli litt klokare og få møte alle på hovedkontoret, skal bli kjekt å få møte alle dei som ej ettekvart he prata med i telefonen;) Onsdag og torsdag kjem alle dei andre bortimot 40 avdelingsledarane også, då skal vi bla få sjå varepakken for våren-10, og trur dokke ikkje ej skal vere med å holde plakatkurs også då, steike det blir kjekke og spennande dager!!! Sommerfuglane flakser litt rundt omkring i magen;)


May Britt og Bjørnar vart foreldre til vesle, fine Isak som kom til verden 15 januar, gratulerer so mykje til dokke:)


Ønsker alle som er innom bloggen ei fin og spennande veke!
1 kommentar:

Lise sa...

Hærlig bilder Kristine!! Takk for en koselig ake-gåtur!! Va no veldi kjekt sjøl om han derre kan-ikkje-gå-sjøl guten ikkje va i topphumør!! An sovna nesten fær ej la han i senga...å stakkaren var ISKALD på hendene! Jaja, sånn kan det gå....god tur te Trondheim no da! Forsiktig med sjampissen!!