31 oktober 2010

Ny vegg på utsida.


Yes da, slik har det sett ut ei god stund, halvferdig vegg i ruskeveret! Men på fredag fekk vi ein nokke lunde bra dag så da fekk snikkarane kledd ferdig på denne sida.

Sakte men sikkert så skjer det saker og ting! Skal ta veggen på nedsida også var planen, come on, finever! Og sjølvsagt skal nye lister og takrenner på.

Og sjå her da, huset har vore kvitt i sine glansdager! Huset vårt er visst i god stand, ingen råteskader eller andre skumle ting som kan dukke opp i gamle hus, betryggande! Vi riv bordkledninga sjølv, og det blir nokre lass med avfall med et slikt prosjekt. Kjekt å ha en snill pappa med tilhenger da, og svigers som er en raser på å rive;)
Takk for hjelpa!

Lenge sidan eg har blogga, full fart i kvardagen, og så måtte eg no bli sjuk da uti veka...som eg har tid til det no liksom...
Men men, går rette veien, har akkurat jekka årets første julebrus no da, nam nam;)

Klem Kristine

Ps: dårlige bilder i dag tatt med mobilen!

3 kommentarer:

Svenngården sa...

Krysser fingrene for bedre vær og helse! Huset blir kjempebra ;)
Kos deg med julebrus :D
Klem!
Amalie

Elin | Draumesidene sa...

Spennende! Og no ser eg kvar du held til også, av utsikta :) Eg er også blitt hakke forkjøla. Passer aldri det? Men det er vel den årstida? Lenge sidan sist eg var så nedsylta, heldigvis. Så då får eg tole ein omgang med ubehag. Vèrmeldingane er ikkje dei beste, men eg krysser fingrane for dokke! Blir i alle fall flott!

Eg har forresten ikkje fått noko skikkeleg svar ang.den reportasja eg snakka om. Dei lovde svar for ei veke sidan, og eg purra akkurat no, og då skulle dei heilt sikkert svare i løpet av denne dagen... Så gjenstår det å sjå? ;)

Ha ei flott novemberveke!
Klem E!

Gode ønsker sa...

Frister veldig å bli med da Elin;)