19 oktober 2010

Prosjekt ny bordkledning,oppdatering!

I helga begynte rivinga!
Her har snekkarane fått isolert og lagt ny kledning, dette skjedde i dag:)
Spennande for små når vi får "nytt hus" også." Er no litt gammalt huset vårt, men no fer vi nytt" Barn veit å få sagt det som det er;)

Slik ser det ut i øyeblikket. Blir bra når det blir ferdig!!

Endelig, endelig er vi i gang med utsida av huset. Men jøye meg for et ver vi har. Sludd i lufta, og regna og blåst har det gjort sidan laurdag. Men vi visste det var et sjangsespill å bytte kledning lang ut i oktober. Greitt å ha snikkere som gjer jobben for oss da:) Går raskt framover også, kjempegreier! Så langt ser det kjempebra ut. Skal ta nedsida av huset også. Håper vindua kjem snart også.

Klem Kristine, hurrra hurra!
som er så gla`

Pssst! Er innom en snartur i kveld! For å oppdatere dokke som er innom og kanskje er spent på korleis det går med prosjekt bordkledning. Det har rett og slett stoppa heilt opp, og snøfallet og skitveret som har vore her har skylda....På radio hørte eg snakk om storm på sunnmøre i morgen... Så her er det tydeligvis berre å smøre seg med tålmodighet! Og det har eg heldigvis;)
Ellers jobber eg med å få ferdig to butikker med J U L evarer. En ferdig, one more to go. Soooo mykje fint som kjem, eg lover!

4 kommentarer:

Svenngården sa...

Så lyst og fint det ble allerede!!
Ble vel helt i hundre du når du kom hjem å så veggen :D
Ha en fin kveld!
Klem!

Fjeldborg sa...

Hei Kristine! Så morsomt å få se:) Vi trenger å gjøre akkurat samme jobben... I tillegg til taket. Hva som skal prioriteres først er vi ikke enige om enda. Men det koster!! Huset deres er nok en god del større enn vårt, så det er sikkert en enda større utgift, men er det mulig å spørre deg om du vet hva sånn ca hva dere må ut med for etterisolering og ny kledning?? Send meg gjerne en mail altså, om du synes det er bedre:)
Fint blir det iallefall, og såååå deilig å være i gang, kan jeg tro:) Fin kveld til deg! Klem Ingrid

Høvebakken sa...

Det blir flott når det blir ferdig:)

Anonym sa...

Det blir veldig bra når det blir ferdig!!Fint med kvitt hus til skifertak..gleder meg til å sjå det ferdige resultatet!!:-)

God kveld