07 november 2010

Nye kjøkkenhyller


God søndagskveld!

I dag viser eg fram dei nye hyllene som endelig har komt opp på kjøkkenet. Heilt vanlige IKEA hyller som er måla svarte, og hengt opp på den nye veggen som vi satte opp for litt sidan. Før var der ei åpning inn til stua, men den valgte vi å tette igjen, siden der er ei åpning til inne i spisekroken som også fører inn til stua! Har ikkje angra på det.
Har lenge hatt lyst til å ha nokre åpne hyller til å kunne samle bokser, krukker og anna som kan passe på vårt kjøkken. Synest det gir liv og et meir personlig utrykk i rommet. Og så kan en skifte litt på kva som skal stå framme, og på den måten forandre utrykket. Kanskje sett eg inn litt lengre hyller en dag.også, men det var disse vi hadde liggande, såååå man tager hvad man haver... Synest resultatet vart bra eg:)

I dag er første dagen på lenge eg har vore heime når det har vore såpass lyst at det går an å knipse litt med kameraet. Disse tok eg i dag tidlig etter frokost, i følge med en god kopp julekaffi faktisk, hmmm...

Ei ny novemberveke står for døra, håper di blir fin!
9 kommentarer:

Lise sa...

Veit du....en dag ej fauk forbi med racerbilen min skimta ej dissa fantastisk fine hyllene din gjønå kjøkkenvinduet....ej tenkte i mitt stille sinn...Ho derre Kristine e jaggu driftige!! Og det e du!!!! Det vart råfint!! Ej kjøme på en juletekopp strax ej søta!!

Familien i Fjellborg sa...

hei hei
stilig med åpne hyller :)
ønsker deg en flott uke
hilsen fra anita s

Mrs S sa...

Hei :)

Fant bloggen din via NIB denne formiddagen, og her likte jeg meg!:) Legger meg til som følger og putter deg i blogglista mi, om det er ok?

Gleder meg til å følge deg videre:)

Ha en strålende mandag!

Klemmer

Høvebakken sa...

Kjempeflott på kjøkkenet:)

Vilmelinas liv - Ellen-Marie sa...

Kule hyller og helt lekkert kjøkken:)
God mandag:)
Klem Ellen

Svenngården sa...

Ble dritbra, Kristine :D Flinkis!

Klem!

by BeaTell sa...

Hei på deg :D
Der fant ej sida di vettu! SNASNE greier, legg mej til som følger her! SÅ flott huse dokka altså! Snakkes snart igjen!

klem

Elin | Draumesidene sa...

Hei! Du er ikkje i bloggrollen min lenger, som eg tenkte? Lurer på kvifor du forsvinn med jevne mellomrom. Prøver på nytt! Lekre hyller! Du har det så gjennomført fint! Forresten; du har ikkje noko turkis julepynt i butikken vel ;) Eg har ein plan...

Klem E

Anonym sa...

heia. det var veldig fint med svarte hyller, gjennomført kontrast til resten av huset..du er sååå flink:)fikk julehefte fra kremmerhuset i posten og fant enda mer julestesj ej må komme å handle med dej:)i dag er det fridag og sykurs med millavilla:)og masse interiør snikksnakk.ha en fin dag og lykke til med prosjektet:)klem nina:)