22 desember 2010

Vel avgårdeRosa julestemning på jenterommet vart temaet på årets julekort. Med et usedvanlig poseringsvillig midtpunkt, gjekk fotograferinga som en leik, og det vart mange artige situasjonsbilder denne gangen.


I dag fekk vi korta vel avgårde, ja litt seint ute i år. Emilie synest det var stas å få stemple bokstaver på nokre av konvoluttane. Har heller enda ikkje fått tid til å pynte juletreet, og eg som alltid pynter det ca 1-2 veker før jul! Men essa, jul blir det uansett:-)

Hadde min siste dag (i følge timelista da:-) på den kjære Kremmerhusbutikken på Moa i dag, etter sekssjuårca(?) blir det rart å berre skulle jobbe i en butikk, nemlig den nystarta som er midt i jugendbyen vår.  Litt godt blir det også å berre ha ansvaret for en, men jøsses for ei tid det har vore! Husker godt den dagen eg banka på kontordøra og spurte om eg kunne få jobb som ekstrahjelp... jepp, kom å begynn i morgen du, var svaret, og sidan har eg vore der,hehe,synest det er artig å tenke på:-)

 No står snart nokre dager med julefri for døra, skal nytast til fulle, og så ligg det et spennande år og venter der framme!

God jul til du som les bloggen min!
Klem Kristine

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hei og god lillejuaften:))

Du har en kjempekoselig blogg,kom over den for bare 2 dager siden.
Den servicen som du og dine gode hjelpere har på KREMMERHUSET er unik,min ynglings butikk :)))))
Lykke til i byen! WILL MISS YOU!

Klem Bentemora

Keiserens nye trær sa...

For et herlig julekort!

Nyt gode fridager i julen og lykke, lykke til med ny og helt egen butikk på nyåret. Stolt av å jobbe sammen så flinke jenter som deg!
Stor juleklem :)

Lise sa...

Tuuusen tusen takk for nydelig julekort!! Søte snuppa!! Her he spysjuka komt i hus på sjølvaste lisjejulaften! Håpe det gjeng fort over!!
GOD JUL te dåkke neri bakkane!!

In my house sa...

Önskar dig en riktigt mysig JUL...
kraaaaaam josse

Silje/whippetliv sa...

For en nydelig header du har fått deg! - Og for et nydelig julekort med ei nydelig prinsesse!

God jul ønskes dere :)) ..og lykke til med butikken på nyåret :)

KROnPRINSESSENE sa...

Så fine bilder og så fin blogg du har :)
Oppdaget deg nå jeg og lenker meg til...
God romjul!
May Helen