09 januar 2011

ByNord på kjøkkenet

Ikkje vanskelig å sjå at bilda er tatt i helga. Som regel er denne tavla full av hærlige barnetegninger, slik som spøkelser, snømannen, mamma,pappa og pusen, sola og div andre kreasjoner skapt av treåringen i heimen. (Du overser dei manglande golvlistene sant,hehe?)
Tilbake til svart og kvitt på kjøkkenet etter et par måneder med raude innslag. Og da er det klart at det nye ByNord håndkleet får komme fram. Har spart på det sidan eg fekk det i julegave, og no heng det der og flotter seg. Fint ikkje sant?
Kom aldri så langt at eg rakk å ønske god helg, (varetelling sto på min timeplan:)  ei fin ny veke ønskes herved til du der ute!

Klem Kristine


9 kommentarer:

Elin | Draumesidene sa...

Heia! Fiiint kjøkkenet ditt! Har bestilt ting frå By Nord eg også. Gleder meg til å få pakke i posten! Må utom Moa og kjøpe meir Kremmerhuslys neste veke! mannen kjøpte tretti nokre dagar før julaften, men... ;)

Nyt veka!
klem E :)

Svenngården sa...

Ååå, heldige du som har fått By Nord! :D
De er så kule :)
Passer godt hos deg :)

Klem!
Amalie

Jennys fire vegger sa...

Skikkelig stili`! :o) Og jeg overså gulvlistene. Helt til du minnet meg på dem. Hihi... Lekre kjøkkendetaljer!

Ha en fin dag videre, og en god uke.
Klem Jenny

Bird sa...

Rent, pent og nydelig kjøkken!!!

Anonym sa...

takk for sist:)thithi..så fint med dej på kjøkkenet ditt, passer veldig bra med ByNord. Har såå lyst på disse sjølv..klem Nina:)

in my house sa...

I LÖÖÖÖVE by nord, har älgen på min säng vid tv,n,,,, som ett överkast typ.... mums,,, fin fint

kram josse

Lindi sa...

Nydelig! Hvor har du kjøpt den sorte hylla? Ser etter en hylle til å ha på kjøkkenet selv også, og noe slikt som du har hadde passet perfekt.

www.jeanettefoto.blogspot.com sa...

Hei!
Nydelige bilder:-) Du, skulle spurt deg om noe, men finner ingen adresse til deg her. Kunne du sendt meg en mail? jeanettefoto@hotmail.com, fint om du henviser til bloggen din:-)
Ha en strålende dag!
Hilsen Jeanette:-)

Lindi sa...

SV: Hvor dype og brede er de hyllene? Er det de som er 79x19 cm? Jeg kjøpte et par hyller tidligere på Ikea som var 119x28 cm, men de fant vi ut var altfor store for det lille kjøkkenet vårt! Men den du har virker som en perfekt størrelse :)