30 januar 2011

på utsida


På tide med et nytt blogginnlegg yes:-)
Vel, det har jo skjedd litt på utsida i det siste da. Innimellom minusgrader, snø og is så har snekkerne gjort seg ferdig. Virkelig hærlig å få ned stillasa! Nyvindua som har komt på plass i andre etg, har fått pynteklosser lik dei som var opprinnelig, trur eg.(har ikkje hatt hell med å finne gamle bilder av huset, skulle so gjerne hatt!) På uthuset vårt er der i alle fall et vindu med slike klosser i øverste kant. Der er det også klosser nederst, men det har vi latt vere å ha på...Mulig vi skulle ha gjort det, men var redd det vart for mykje "dill" på huset... Vel vi har jo mulighet til å ha på seinere hvis vi skulle angre oss!
Før og etter bilder: Nye vindua i andre etg er kanskje ikkje så lett å sjå forskjell på, men det merkast garantert på innsida. Mykje lunare, og trafikkstøyen er borte.
 ♥ Lykke ♥
I helga har det dessutan blitt fora ut og lista innvendig. No gjenstår å male, og det er vel en fin jobb til meg:-)
 Nytt rekkverk og levegg er under planlegging, det gamle som kan sjåast skal bort. Men varmegrader må vel til hvis vi skal gidde å gjere noko sjølv utandørs, får vente på våren;-)
Ellers er det mykje nye planer på gang innandørs også, det inneber bla en tur til Ikea i Tronheim, då må vi innom sofa avdelinga, garderobe og kjøkkenavdelinga bla!

Helsing Kristine

4 kommentarer:

Lise sa...

Det e bære sooo fint med dåkke altså!!!
Gleda oss til oss fær nye vindu!

Og du...takk for koslig ettermiddag!!

Jennys fire vegger sa...

Så fint det blir! :o) Syns de "knottene" på vinduene og døra ble kjempefine, mye mer elegant med en gang! :o) Men det hadde nok kanskje blitt for mye hvis du hadde valgt å ha under og som du sier, ja. :o)

Høres ut som dere får en spennende Ikea-tur! :o)

Ha en fin mandag videre.
Klem Jenny

Svenngården sa...

Heisann du :)

Blir sååå fint så!
Nå er lille-Pernille endelig i slaget igjen!
Trengte den siste dagen her.

Gleder meg masse til i morgen, klar for megainnsats på jobb igjen!

Ha en fin kveld :)
Klem!
Amalie

ROSALIGA ♡ sa...

Hei, så hyggelig! Takk for besøket ;) Masse herlig inspirasjon inne hos deg også! Ble litt nysgjerrig... ser du har hvitmalte gulv. Har du malt de helt hvite eller "brukket" de mot grått? Skal få malt parketten i slutten av februar og gleder meg villt.... Greit med litt tips fra andre med bedre erfaring på temaet... God helg, snart...

klem Randi