21 april 2010

En gang til!

Sidan kjøkkenet og spiseplassen ikkje er ferdig enno, so tenkte eg å vise litt frå gangen vår oppe i dag. Skal få kvite golv og vegger og bli blendakvitt dette rommet også med tid og stunder! Den originale trappa var noko av det eg fall for då vi kjøpte huset for to år sidan, og som alt anna her i huset var denne også malt i gulbeige farge. Det er den forsåvidt enno, men kvit skal den bli, med grå eller svarte detaljar på.

På kjøkkenfronten går det sakte men sikkert framover, tida flyg litt i frå meg, men litt får vi da gjort innimellom!

Ønsker alle ei fortsatt fin veke, her på sunnmøre skein sola i dag, hurra!

 
Måtte berre ta med bilde av "sola" mi, som lurte seg innimellom putesamlinga i kveld, tjihi:)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Lekre farger hos dere og for ei fin trapp. Ei skjønn lita prinsesse som sitter der :D Gleder meg til å følge deg. MVH Kristine :)

Drømmen om en eplehage sa...

Hei på deg!

For et flott hjem du har. Masse lekre detaljer! Den trappen din er virkelig flott med de stolpene. Slikt koster både buksa og skorta på nye trapper.

Er innom butikken din titt og ofte så jeg tror jeg vet hvem du er ;o) Senest i går for å handle inn servietter til en konfirmasjon. Skal si hei neste gang =)

Ha en skjønn kveld ♥

Anonym sa...

For en nydelig trapp og et fint hus du har.

Elin | Draumesidene sa...

Hei Kristine! :) Kjekt at du hadde lagt att ein kommentar! Var innom butikken på laurdag og såg etter deg, men hadde eit oliventre på slep etter meg :) For eit flott hus dokke held på å restaurerer! Har lest litt nedover her, og eg er fortapt! Så vakker trapp! Det blir spennende å sjå korleis det blir til slutt!

Ha ein fin kveld!
Klem frå Elin :)

Anonym sa...

Kjempeflott hus og blogg! Masse inspirasjon å hente her :-)