18 april 2010

Veggen som forsvant!

I dag tidlig....                                                                                ... og i kveld!
                       Ja, her er et lite glimt av ka vi har styra med denne laurdagen! Ikkje nokke særlig styla og bloggbare bilder i dag, men her kjøre vi på! Endelig er vi i gang med prosjekt større kjøkken: I dag tidlig viser bilda vegg mellom vårt knøttlille kjøkken og et rom som ikkje har vore brukt til noko fornuftig. I løpet av dagen har S saga og saga og saga seg gjennom fleire lag med plater og panel frå ulike årtider, både blomstra tapet, strie, rosa panel og turkis panel kom til syne i løpet av dagen, spennande synest eg, men ikkje noko vakkert som var verdt å ta vare på! Skulle gjerne slått ned heile veggen, men av praktiske årsaker må vi gjere det på denne måten, skal bli bra likevel!
Vart so mykje større og lysare (etter at støvet frå all saginga hadde lagt seg:)
Denne lekre saken har komt i hus, finaste benken frå House Doctor, og den skal få stå der sofaen står i dag, det skal nemlig bli den nye spiseplassen vår! Og det ska bli ei rå med litt puter og stæsj oppi ja:)
  Rett ovanfor benken blir det etterkvart meir skaplass til spel, leiker, modem, og anna datarot som skurrer i mine auge. Må til Ikea og kjøpe meir Lidingø med andre ord. Gleder meg til fortsettelsen!

Gode ønsker for resten av helga til deg frå

6 kommentarer:

Mayas Verden sa...

Dette blir lekkert:)
Gleder meg til fortsettelsen:)

Ha en flott snøfri uke:)
Jammen var vi ikke ferdiog enda med dette snøværet.Nå er det på tide at våren kommer for fullt til Ålesund.

Klem ♥

fruen i skogen sa...

heia.ditta blir kjempebra. det er så koslig med benk som spiseplass. den verandadøra også blei kjempefin.gleda mej til å sjå fortsettelsen:)nina:)

Lise sa...

Råfint K!! Dåkke e virkelig flinke!! Ej kjøm å drikk kaffe på den nye benkeplassen, garantert!!!!

Anonym sa...

Å så fint du har det! Elsker panel og hvit kjøkken. Det blir flott med deg.Så koselig, men samtidig stilfullt. Den benken har jeg også titta på hos Emmas Verden i Langevågen. Har du vært innom den butikken? Nydelig interiør og barnebutikk, samt Panduro stoff!! Nettadressen er http://emmaverden.blogspot.com Lykke til videre.Gleder meg til å få se flere bidler snart!! Nyt snøværet :D Kristine

Anonym sa...

Så koselig du har det hjemme. Gleder meg til å få se mere. Nydelig barnerom. Kjekt med en slik inspirerende blogg. Hilsen Synne :D

Gode ønsker sa...

Takk for koselige ord, gleder meg til vi er ferdige med rommet. Har faktisk ikkje vore på Emmas verden enno, har hørt mykje skryt om den, så det må bli en Langevågstur om ikkje so alt for lenge trur eg:)