10 april 2010

Oliventre o`lykke


 Årets første oliventre (endelig!!)var komt inn på MesterGrønn før helga, og det måtte berre få bli med heim. Visst er det lite, men det gjer ingenting, synest det er finfint. I nyinnkjøpt sølvpotte fra KID, faktisk, vart det rett so trivelig i vinduskarmen! Er ikkje so glad i alskens grøne planter, men oliventre er en stor favoritt, samans med hortensia, perleblomer og avskårne blomer som kvite liljer, ranunkler,tulipaner og peoner!

Pip-pipen i treet fekk vere med videre frå påskepynten, telysestakane i brunt glass er frå Tine K, og gir kjempefint lys på kveldinga.

Helga går fort, men har fått begynt på nokke spennande i dag. Sager ut åpning i en vegg, meir om det seinere;)6 kommentarer:

Mayas Verden sa...

Veldig fint tre og potte:) ble rett og slett koselig i vinduet ditt.Liker forøvrig veldig godt vindustypen du har med skikkelige hengsler:)

Ha en fin fin uke:)

Anonym sa...

Kjempekoselige vindu og for et nydelig rom din lille jente har.Kom over bloggen din i påska. Hit kommer jeg tilbake!! DU har et inspirerende hjem :D hilsen Kristine :)

Gode ønsker sa...

Heisann!

Å kor kjekt det er å få kommentar frå dokke der ute. I like:)

Anonym sa...

HEI!
Nettopp oppdaget bloggen din. Så koselig du har det hjemme! Liker stilen din ;) Kommer tilbake, hilsen Synne :D

Maliva`s verden sa...

Hei, dette var en utrolig koselig og inspirerende blogg, jeg gjerne kommer på besøk igjen. Takk for titten. Klem fra Maliva

Saras stove sa...

Hei :)

Liker oliventreet ditt! Tar seg fint ut der i vinduskarmen! Ser det jo er en stund siden du skrev dette innlegget, men lurte bare på hvordan det gikk med det? Er de lette å stelle? Setter du det ut i sommerhalvåret? Tenker jeg må kjøpe meg et selv snart, de er så fine! Klem sara