29 juli 2010

Noko er på trappene...


Vårt inngangsparti akkurat no. Det vil seie døra som viser på biletet fører direkte inn til et godt gammaldags spisskammers, i dagligtale kaller vi rommet for spissen:)
Sink er tingen her i gården, men en ting skurrer i mine auge, blomsterkassa under kjøkkenvinduet har ikkje komt opp i år! Makan til slurv, men det er ikkje for seint enno vel? Er først no sommern egentlig har komt til møre....
Flytevannliljene i baljen er falske, men kjempefine saman med telys som flyt i glasskolber. Lavendelen i potta er heilt ekte og lukter berre fantastisk godt!
So hærlig det er når sola skin og vi kan nyte å vere ute!
...Og hærlig når sola skin på meg også, hi hi! So glad blir en etter en usedvanlig kjekk dag på jobb, meir om det seinare:)
Håper sola skin på deg også!
Klem Kristine

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei! Ser dåkke he hatt sol og varme i ferien..herlig d da:-)Kjempekoslig du he d ute med lyslykt,sinkbalje og div..håpe sola kjem tilbake snart!!

God helg!!!

Anonym sa...

Fine roser du har fått!
God helg i skodda;(

Fine stemningsfulle bilder.

Kristine;)

Anonym sa...

heia..gleda mej veldig til det du snart skal fortelle om...hihiiii:) men du?kor he du fått tak i den lykta på "skaft"? ha ei god helg...klem nina:)

Gode ønsker sa...

Hei Nina!
Lyktene på skaft(har to stk)kjøpte eg tamtaratam....på kremmerhuset,he he. Kom det som ei bombe eller? Men det var i fjor....dei e so fine atte. Må ta deg en tur og få deg en kaffi hvis du fer forbi her so vi fer skravle litt:)
Go helg til deg og!