31 juli 2010

Summertime i vinduskarmen

Synest det er så trivelig i vinduskarmen på stova vår no. Bildet vi fekk tatt i Tyrkia (da vi rota oss inn på en tyrkisk grillaften med tilhørande magedanskurs, he he) har komt i glass og ramme. Har mange slike Ikea rammer liggande så det er på tide dei blir fylt med noko. Og ferieminner i glass og ramme vil vere fint å mimre om når vinteren kjem. Ikkje sant? 
Et lite tips hvis du vil vere litt kreativ og har lyst å ha tekst i interiøret! Kjøp en krittusj og skriv eller tegn i vei der du måtte føle for det. Ynglingsdiktet kan kanskje vere fint å skrive på speilet....Blir du lei av det eller det ikkje blir vellykka på første forsøk,  vasker du berre av med litt jifspray.
Skjell er finfint å bruke for å få en sommerfeeling innandørs, så hos oss er det fylt opp i to store glassurner.Kjem fint til sin rett om kvelden når lysa er tende og mørket sig på utandørs. Merker at det har blitt mørkare ute på kveldstid i det siste. Sommern er kort, så husk å nyte den når du kan!

Trudelu frå Kristine

3 kommentarer:

Elin | Draumesidene sa...

Hei! Var på butikken din i går og kjøpte lysestakar! :) Lure tips du hadde her, har ikkje høyrt om slik tusj eg før? Vakre minner er flotte å ha i ramer. Eg skal få laga til litt bilder no, har jo 1000-vis! Spesielt ynskjer eg meg nokre fine av borna.

Kos deg visare! Eg skal nok finne senga no! :)

God klem frå Elin :)

MissMette sa...

Hei Kristine
Første gang jeg er innom deg :) likte meg veldig godt her - så jeg la meg til som følger... Titt gjerne innom min blogg også. Klem fra Mette

Anonym sa...

Koselig å titte innom deg;)
Skjønt bilde av mamma og datter.

Supert tips!! Har ikke hørt om tusjpenn, så det skal e huske på.
Håper at sommeren skal komme til Ålesnd før det er for sent. Kan tenke med at det var godt og varmt i Tyrkia!
Titter innom snart:D
Klem Kristine