09 august 2010

Blåe detaljar


Glimt frå spisekroken som er i ferd med å få nye detaljar! Synest skarp blå er nydelig til svart og kvitt, og det er også en farge som kjem no til hausten. Har lenge sett etter heildekkande sittepute til benken vår, og denne i denimstoff fekk vere med heim her en dag. Er egentlig ingen stor fan av dongeriputer, men den kjem til sin rett når eg får litt grove tekstiler til og puter med fototrykk av gamle motiv. Ei industrilampe skal kanskje også få komme over spisebordet.

Og enda er ikkje noko komt opp på veggane.TTT! Ei lang bildelist skal opp, men so vidt eg veit er det kun Ikea som har slike, og då må vi jo til Trondheim en tur....Har fleire ganger tatt laust kl 5 om morgenen, kjørt opp,handla alt som er samla opp på handlelista (masse:) og kjørt heimatt om kvelden/natta, he he:) Synest det er gøy eg!

Dei fine skålene, dagens stilleben på bordet, er kjøpt på Kremmerhuset for lenge sidan til en superbillig penge, finfine! (var det 49 for 4, eller kanskje enda billigere...skulle gjerne hatt i bøtter og spann av desse)

Ja det var alt for i kveld, vi bloggast en anna dag!
Klem Kristine

4 kommentarer:

Anonym sa...

nydelige bilder.blå er en av mine yndlingsfarger.den står så flott i forhold til alt det hvite du har.LEKKERT:)klem

BlandetLoft sa...

Vakre bilder!!

Svenngården sa...

Kjempefint, Kristine! Var spent på den dongerisaken.. Men som med så mye annet så fiksa du jo det også du :D knis!
Herlig blåfarge på bildene. Ha en fin kveld, så snakkes vi i morgen :D
Klem! Amalie

Unknown sa...

Det var veldig fine bilder av den blå blomsten, blåfargen var helt hærlig og kom så godt fram. Den virkelig lyste mot! Kjempefint! Og så må jeg si at bildet av de sjølplukka blomstene opp-ned i vasen var bare helt hærlig:-) Klem