04 august 2010

Nygammalt på kjøkkenbenken


                                    Heisann!
  En liten sveip innom kjøkkenbenken i dag. Nygammel fin treskuffe, som har gjort nytte som vertøyskuffe i mange- mange år. Funne på et lokalt løeutsalg, og fått nytt liv oppå kjøkkenbenken hos oss. Oregano sørger for litt grønt innslag, og sølvfatet skal få stå der til  behovet for fleire lysfat melder seg utpå hausten:)

  Kjøkkeninnredninga er frå IKEA, Lidingø heiter den. Porselensvasken er stor og god, og sjølv om savnet etter en pitteliten vask i tillegg av og til melder seg, så går det greit likevel. Og sjå kor rein den held seg da (med hjelp av skuring og Jif, he he) Neida, det går overaskande bra å holde den fin. Har hatt den i to år og den har holdt seg kjempebra, tåler meir enn eg trudde! Kranen, også IKEA kjøpte vi usett, men den passer veldig bra til synest eg, heilt i vår stil.

  Jepp, det var litt kjøkkeninfo herifrå denne gangen, ha ei bra veke videre folkens!

8 kommentarer:

Christina Mari sa...

Oj,så mange flotte bilder av kjøkkenet. Så ut som et kjempe flott kjøkken.
Ha en vidre fin kveld.
Klem Christina

kjersti sa...

Hei Kristine:)

Tusen takk for koselig hilsen hos meg, alltid hyggelig å komme over nye, inspirerende blogger:)
Så herlig kjøkken du har, elsker den porselensvasken...

Må scrolle meg nedover her å gjøre meg litt mer kjent:)

Nyt kvelden,
klem Kjersti

Svenngården sa...

Så koselig innlegg da, Kristine! Kjempefint med deg :) Vi har den doble vasken der, å den også holder seg utrolig bra (med jif ja, knis :)

Ha en fin kveld, så ses vi over helga!
Klem!
Amalie

Flintegard sa...

Hei, kjempefin blogg du har her :-)
Mange fine inspirerande bilete, ser ut for at du har eit kjempekoselig kjøkken. Slik vask drøymer eg og om å ha ein gong.

Nina B. sa...

Hei ☺
Så lyst og herlig kjøkken dere har!
Den treskuffa var jo bare superkoselig, og krana likte jeg veldig godt.
Ha en fin dag - Nina

Anonym sa...

Koselige bilder og inspirerende kjøkken.,
Du har det alltids så fint i heimen.
For en nydelig sommerdag i dag vi har hatt i dag.
Hilsen Kristine ;)

Anonym sa...

Hei Kniseguri!Ja, det er sant som dei sei; du har det alltid veldig fint i heimen! Korleis gjeng det ellers då? I Søgne koser vi oss i finevéret, blei litt kaldt når sola gjekk frå verandaen, men vi har hatt skalldyraften på der ute og koser oss i lag med besøket. Sendte bilde til broderen men har ikkje fått nåkke respons. Ekje det fint vér i Spjelkavika? Han e kanskje litt utsleten etter Skottlandsturen med det litt skuffande resultatet for Aafk... :-) Mange klemmer fra Monica:-)

Heidi sa...

:) Så hyggelig kjøkken du har! Er litt misunnerlig på porselensvasken men mannen satt ned foten da vi pussa opp vårt kjøkken (akkurat ferdig, så deilig)