28 august 2010

Nyhende både her og der:)


Stooooor klokke, som skal få komme opp på veggen snarast! Finfin ikkje sant? Denne skal få hjelpe meg å holde orden på tida, det kan nok trengs:)!
 Pendling til byen begynner på mandag, for eg er nemlig så heldig å få begynne som avdelingsleder i en splitter ny Kremmerhusbutikk i   av Ålesund!!!

Sammens med blant anna denne kjekke og kreative tausa, skal det bli ei glede! Men eg skal også vere på "min gamle butikk" nokre dager i veka til over jul, for litt vemodig er det å forlate den, det skal eg innrømme...
Litt privat av meg i dag, men hadde så lyst å fortelle det (stolt hihi)

No er det helg, den blir rolig for min del:)
♥ ♥ ♥

Ps: Kule puter eller? Digger dei!

7 kommentarer:

MissMette sa...

Hei Kristine
Stilig klokka, jeg skulle også hatt en slik, tiden går plutselig fra meg… og jeg MÅ bare ha en klokke her jeg sitter å blogger :) Gratulerer som avdelingsleder på Kremmerhusbutikken i Ålesund :) så spennende og gøy da… og stilig satt sammen bilder su viser oss – herlig… Ønsker deg en strålende helg, klem fra Mette

Svenngården sa...

Heia :D
Så kos at du linka til meg da, hadde tenkt å gjøre det med deg, men da hadde jeg avslørt jobben din.. Så derfor er du ikke nevnt.. :)
Så fine bilder! Putene va utrolig fine med deg! Klokka mi har heller ikke kommet opp... Har liksom ikke plass.. knis :D
God Helg! Kjempebra på jobb idag btw ;)
Klem!
Amalie

Anonym sa...

Gratulerer med nyjobben!!Blir spennande å sjå korleis det blir i bya..Ej og ei vennine he allereie satt av en bydag til shopping..Gleda mej!!

Villa Remvik sa...

Grattis atter en gång!! Det e sooo vel unt. Fantastisk flink e du! Skjakje sjå vekk ifrå at ej overnatta i sovepose uttafør butikken din natta før opninga....*knis*

Anonym sa...

heia.ja gratulerer igjen med jobben:)gleda mej veldig til å bli naboer i bya:) kunder er utrolig glad for dåkke kjem til byen så dette blir nok kjempesuksess:) klem nina:)

toves sammensurium sa...

Så spennende med Kremmerhuset i byen!!Kor skal den ligge da??? KOmmer nok på besøk,vær du trygg!Gratulerer med den flotte jobben,håper du vil trives :))))))
Og klokken din var knallstilig!!!!!!! :)))
God Helg fra Langevågen :)))

Anonym sa...

Gratulerer med ny jobb, Kristine-snuppa! Du er så god atte, kjem sikkert til å bli en knallsuksess. Mange klemmer fra Søgne :-) :-) :-) :-)