06 februar 2011

blåe nyansar

Ny fiiin pute frå ByNord:-)

God søndagskveld!
Søndager har visst blitt min bloggedag i det siste?! Slik er det når vekedagane er over med et shmokk:-) No er det vel strengt tatt heller ikkje all verda som skjer i heimen heller, mest planer for kva som skal skje framover heller. Vil du høre om ein av dei?

Vel, på ynglingsrommet, kjøkkenet har vi ikkje verdens beste dagslys, særlig ikkje når kontrastveggen er målt i en ganske mørk farge, og vi har tetta att eine døråpninga og mista lys frå stua.( Det kan du lese om her hvis du vil.)
Blåfargen har komt snikande inn her i det siste i form av puter og bokser på kjøkkenbenken. Og samtidig har Jotun Pure Color  komt med en veldig fin farge som heiter skyggeblå.... Hmmm, har lyst å prøve å male, men er den fortsatt for mørk? Like mørk in real som på fargekartet? Finfin den grå på fargekartet over også, den som heiter grå harmoni! Så viss tida strekke til, så blir det kanskje både ny vegg og nytt blogginnlegg i løpet av veka:-)

Blått er fint til det svarte synest eg, blir ikkje fullt så hardt med alt det svart/kvite når det blå blander seg inn. Samtidig gir det litt kjærkomen farge no mot vår og sommer.

Ellers så ønskes ei god veke til deg der ute!
Klem Kristine

4 kommentarer:

Keiserens nye trær sa...

Den puterekka der kan man fort bli sjalu på, den var fin den. Har blitt så inspirert av tavlemalinga hos deg og hos Amalie at kjøkkentavle er rett rundt hjørnet her også!
Fortsatt god søndag! :)
Klem/Dekoratøren

by Siv sa...

Hmmm likte veldig godt brunfargen på veggen din! Har malt en vegg i stuen i lignende farge selv, og angrer ikke ett sekund. Men så bli man jo lei etterhvert da!
De blå nyansene sto veldig godt til veggfargen din :)
Skjønner jo godt det med dagslys og mørke da... Hmmm det er ikke lett å ta avgjørelser hehe
Ha en strålende flott søndagskveld
*Siv*

Svenngården sa...

Hei Kristine!
Så fint innlegg av det utrolig fine kjøkkenet!!
Var bare SÅ fint hjemme hos dere :) Og de blå tinga passa superfint der :)

Og btw... heldige du med sååå fin, ny pute!
Ser deg senere i dag!
Klem!
Amalie

Haust sa...

Åh...eg falt fullstendig for det øverste biletet her! Nydeleg!

Ha ei god veke! :)