15 mai 2011

kvitare

Hei!
Innom en snabbis berre for å vise kva som skjer her i gården for tida! Litt trappebilder i dag..Det har blitt en god del kvitare i gangen både oppe og nede sidan sist, og godt er det. No er alle dører, vindu, vegger og tak malt (4 strøk takk måtte til for å dekke den "nikotinfarga" gule, usja)
Varmekabler under flisene ♥ som skal fuges i morgen når mannen har fri. Vekk er den heslige laminaten! Oppe la vi ny kvit laminat frå Ikea. Samme som på soverommet, funker fint den. Den gamle fine trappa er malt i to omganger, annakvart trinn slik at det går ann å gå i den. Skal få seg minst et strøk til så den blir skinandes kvite. Håndlista blir svart. Blir ganske klassisk og tidlaust med andre ord. Gleder meg mest til å få style til både gangen og kontorkråa som blir oppe, for no har eg stått med målekosten i hånda i kvart ledige sekund sidan påske, for dette tar tiiiiid;)

Klem Kristine

9 kommentarer:

beate sa...

åh, så lekkert med hvit trapp!!!
*skuler bort på vår gule, fæle furutrapp*

nyt dagen

klem beate

Stines Hjem - Livet på landet sa...

Så spennende!! Det blir kjempefint!!!
Og for en morsom lampe du hadde øverst i gangen der :)

Ha en fin dag og fin feiring i morgen :)
Klem fra Stine

Svenngården sa...

Hei Kristine!

Gangen blir sååå fin! FOR en jobb dere har gjort :)
Det blir megabra!

-Amalie

Nadja sa...

Den kommer til å bli råflott Kristine! Kjenner det i håndleddet bare jeg tenker på all malinga di;)
Håper du får en flott fridag i morgen..blir kanskje ikke så mye maling da men..
Klem fra Nadja

Øystein sa...

Hei. Kjempeflott. Den som hadde hatt slike kreative evner. Din onkel i Tennfjorden har en gang og ei syrebeisa furutrapp (som var pop på 90-tallet...) som desperat skriker etter oppussing. Så kom gjerne på besøk og øs av din visdom!

Høytrykk sa...

Så deilig å få det så hvitt! Lyst og fint. Kan tenke meg det har vært en stor jobb ja...

Ha en fin feiring i morgen!

Vilmelinas liv - Ellen-Marie sa...

Hei!
Trappen og gangen blir knallfin - for en jobb dere gjør!!! Vurderer og male håndlisten på vår trapp svart jeg også... Synes det er kjemepstilig! Gleder meg til å se det ferdige resultatet hos deg :)

God 17.mai!
Klem Ellen

Johanna Stålros sa...

Underbar trappan blev med lite vit färg!!! Trevlig helg/ Johanna

toves sammensurium sa...

Heisann Kristine og takk for koslige ord på bloggen min:))) Så nå måtte jeg jo inn på besøk til deg også - og her ser jeg ett nydelig hjem i emning!!! Ble ganske så misunnelig på tolix´ene dine må jeg innrømme!Og den nydelige hvite trappen dere kaver med...det kan jeg bare drømme om for med tre afghanske mynder i hus er en hvit trapp en umulighet!!!Og den ampen som hang og dinglet likte jeg også godt:))))
Du får det nok kjempefint,og tøft på samme tid:))))
toveklem:)