03 mai 2011

underveis

..i måleprosessen er det ikkje mykje styla og delikate bilder å by på:) Men kvitmåling kan gjere underverk, det blir i alle fall denne gangen et bevis på!  Merkelig kor arbeidslysta kjem snikandes, når en har en spennande deadline og forholde seg til... Akurat no er det sparkla litt her og måla litt der, men til slutt blir det  bra, må berre måle måle måle litt til først!!
Det plassbygde skapet skal få lov til å bli med videre, men skal bli bekledd med tapet fra Cole & Son. Ved siden av skal eg endelig få mitt lille kontorhjørne. Ned langs trappa, bak sponplater fann vi den originale panelen. Men først skrella vi av bla 90 talet med sin caffelattefarga tapet med mønsterbård og svampeteknikk etterfulgt av 80 tallet med en meget heftig sjokkaprikos fiskebeinstapet,usja!

                                                                         Tapeten til skapet, i like!
Åååå som eg gleder meg til å bli ferdig, men det gjenstår myyykje godt arbeid enno!!!
Oppdaterer når det er litt meir å vise;)
Kristine

5 kommentarer:

Kerstin sa...

Det ser ut til å bli kjempefint. Spennende å bo i et sik hus hvor du kan finne de forskjellige trendene etter hvert som du river ned. Flott at det var panel innerst da :) Gleder meg til å se mer.
Kerstin

susan sa...

Gleder meg til å se fortsettelsen, blir helt sikkert super fint! Gleder meg spesielt til tapeten på skapet! :-)

Klem fra Susan

by BeaTell sa...

Så spennande altså! Ej he male-pause idag... skal på jobb i morga, så får spare kreftene ;) OG bruke resten av kvelden på å vaske av maling i håret og div!

Sjokkaprikos fiskebein... hørtes ut som nåke i mi gate... hihi, neida. Har grell fiskebein på kjøkkenet sjøl. Mykje som skal gjærst ja :D

klem klem

Anonym sa...

Åhhh det kjøm til å bli kjempefint med alt det kvite og den tapeten på dørene!!Gleda mej til dåkke e ferdig..du he veldig god smak:-))

Stines Hjem - Livet på landet sa...

Kjempespennende!!!