23 september 2010

lys i vinduan

Og fleire nye vindu blir det til huset vårt.Hurray! I dag bestillte vi vindu til soveromma i 2 etg og til begge bada og et knøttlite et til spisskammerset! Dei må/skal i hus før vinteren sett inn. Vi er såpass modig at vi bestiller dei over nett, utan å sjå dei anna enn på ei tegning via mail. Gjekk bra sist,sjekk ut her, så det går nok bra denne gangen også! Og er vi veldig heldig blir to av ytterveggane også skifta før snøkavene sett inn, visst snekkeren har tida da!(please!!!hehe)

Hos oss er det i alle fall mykje lys som brenn både i hus og i vindua no når mørket fell på, men fysj merker at det er kjøligare ute ja! På tide å fyre i ovnen igjen?

Oi, snart er det helg også....tida berre flyyyyyg avgårde!!

5 kommentarer:

Mayas Verden sa...

For en koselig lykt;) har alltid ønsket meg en slik;) er det fra kremmerhuset? Ja her brenn vi også masse lys og så koselig at det faktisk mørkner;) jeg har allerede kommet i jule modus og gleder meg veldig;) vi har bestilt masse fra nett og utland;) i gamlehuset vårt bestilte vi gulv til hele huset fra england men belgisk merke;) var midt i blinken!! Sikker på at det blir bra og håper dere får gjort d før vinteren slår inn;) god helg og kos deg med stearinlys og snart helg;)

Anonym sa...

Koslig med dissa husa der!Koslig med hausten også synes eg..da er det tid for fyring i peisen og masse stearinlys!!Blir sikkert veldig fint med nye vindu og håpe dåkke får fiksa vegga til vinteren..

God helg

Silje/whippetliv sa...

Åå, sinkhusene er så utrolig nydelige! Fantastisk :-D

Spennende prosjekter du har på gang - veldig artig å følge bloggen din! :)

Allis i Eventyrland sa...

Veldig fine lykter! :)

Fra drøm til virkelighet sa...

Hei på deg, Kristine!
Her må jeg si at jeg følte meg hjemme! ;)
For en fin oog inspirerende blogg du har! Masse fine bilder!
Klem fra Elin:)